Home

DESENVOLUPAMENT DE L’ASSEMBLEA 

L’assemblea té lloc a la sala del Restaurant la Premsa a les 20:00

 ASSISTENTS:

Forestal el Rierol, Semen Cardona, Elèctrica de Guixes, Aira, Excavacions Cots Codina, Escorces Espelt, Prometal, Erika Escudero, Centre mèdic Cardona, Instal·lacions Garmi, Gestoria Alfic, Innover, Biofar, Caberset, Juan Garriga, La Torre de’n Bofill, Pinallet, Bremon, Electrime, Geos, Josep Tristany, Estació de servei Troy Palà.

 

 

El President de l’Associació, Josep Garcia, dóna la benvinguda a tots els assistents i els agraeix l’assistència. El President obre les portes a tothom que vulgui col.laborar amb la junta i fa la reflexió que des de l’Associació hem de saber que volem fer i on volem anar. Seguidament dona pas a següent punt de l’ordre del dia que és la lectura i aprovació de l’acta de l’Assemblea 2016. Tot seguit l’Abel Cots llegeix l’acta i els assistents la donen per aprovada per unanimitat.

A continuació en Josep Garcia exposa les accions fetes durant el 2016 (s’adjunta presentació), i comenta que s’estan treballant accions amb l’Ajuntament com fer de portaveu de les empreses del Polígon, intentar desenvolupar sol industrial. Explica que la relació amb l’Agència és bona, però que no podem fer propostes noves perquè ja estava pactat. Amb l’Agència vam fer una visita d’experiències a la Midit. Des de l’Associació hem intentat fer una línia de cursos i/o xerrades sobre la llei de protecció de dades i les empreses no han col.laborat. Creiem que hem de saber que vol el soci i mirar de connectar amb ell.

Tot seguit la Maria Àngels Rial comenta el balanç, el compte de resultats i el pressupost per al 2017. Comenta que els diners de Foment ja estan despignorats i els hem portat a diferents bancs de Cardona.

Que queda aprovat per unanimitat.

Propostes pel 2018, en la zona del polígon la Cort, seguirem acompanyant a l’Ajuntament. Hauriem d’obrir una nova línia directa amb el soci, que es proposa fer un butlletí. Continuarem treballant amb habitatge amb l’Ajuntament. Es proposa demanar al soci que proposi accions a fer per al 2018. L’Artur Boix proposa fer relacions amb Berga, Ripoll, solsona i fer una trobada bianual. Amb terres de l’Ebre tenir-hi relació per poder col.laborar.

Pel que fa als premis Eloi de Navel, el President comenta que les empreses no es presenten i proposa de canviar el format estudiant un sistema per proposar empreses, comenta que encara ho estem estudiant, creiem que la junta ha de proposar les empreses i el Jurat que quedi igual.

Seguidament es dona pas a la Glòria Domínguez, directora de l’Agència i la Laura Ibanyez tècnica d’empresa, ens expliquen les accions que ha treballat l’Agència aquest 2017.

Josep Garcia,  dóna per acabada l’assemblea i dona les gràcies a tots els assistents per la seva presencia.

I no havent-hi més assumptes a tractar, s’aixeca la sessió, de la qual com a secretària estenc la present acta.

 

 

 

El secretari                                          El president

Angels Rial                                         Josep Garcia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s