Home

Els premis Eloi de Navel en les seves dues categories, Trajectòria  i Innovació i creixement, són un reconeixement a les empreses del nostre municipi que han destacat en la seva influència sobre l’economia local i a aquelles que, per la seva innovació actual, estan treballant per aconseguir-ho. Le empreses candidates a Trajectòria surten votades per l’assemblea general de l’Associació.

En categoria de la Trajectòria Pinallet, dedicada a la fabricació d’aliments compostos per animals de granga,  fundada el 1956, amb un esperit innovador i la voluntat de fer coses ben fetes, ha estat els pilar sobre els quals s’ha construït l’empresa i destaquen els seus col.laboradors/treballadors de més de 40 anys. Donant aixì la idea del valor del factor humà.

En Innovació i creixement, Udurae Teatre,  empresa en que l’activitat princial és la producció de visites turístiques teatralitzades. Pionera en aquest tipus d’esdeveniments, en 3 anys ja han creat 4 visites teatralizades al patrimoni de Cardona i superat els 40.000 visitants.

Enguany l’acte de l’entrega de premis va estar acompanyat d’un seguit d’empreses de Cardona que ens van explicar projectes engrescadors que ens van fer pujar l’autoestima, Empresaris que s’explandeixen a Barcelona com Caberset, empreses joves que innoven i creixen a passos de gegant com Udurae Teatre i Oli Migjorn, empreses que porten el nom de Cardona arreu del món com Semen i Vidmar, noves empreses amb només 1 any de vida que ens fan il·lusionar amb el seu projecte com Erika Escudero, i noves persones al cap davant d’empreses com és el Director de Vilar Rural.  En l’acte també es va explicar el projecte del Centre de Convencions de Cardona que de ven segur serà un projecte més dels que portaran Cardona arreu del món.

 

L’Alcalde de Cardona, Ferran Estruch, va fer la cloenda demanant als empresaris que anem a la una per així poder arribar més lluny. En Josep Garcia President de l’Associació va agrair la Col·laboració d’en Dani Sala conductor de l’acte, i la Col·laboració de la Caixa cada any en el sopar de l’Associació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s