Home

Associació d’Empresaris de Cardona

DESENVOLUPAMENT DE L’ASSEMBLEA 2016

 

L’assemblea té lloc a la sala del Restaurant la Premsa a les 20:00 del 1-des-2016

 

ASSISTENTS:

Joan Garriga, Eli i Ramon (Hotel Bremon), Xavi Jané (Aira), Albert Roselló (Pintures Roselló), Xavi Barrera (Biofar),Jesús Ratera (Caberset), Toni Gener(Cafès Gener), Damià Foraster, Josep (Elèctrica de Guixés), Josep Munt (Gestió d’obres i serveis), Artur Boix (Gestoria Alfic), Jordi Molner (Impremta Jordi), Josep Manel Garcia (Instal·lacions Garmi), Josep Badia i Josep Badia (Cal Llarg), Jaume Muñoz (Viatges Vila ducal), Josep Canals (Vins i Caves Piteus), Josep M. (Torre d’en Bofill), Ramon Vilajosana (Pinallet), Abel Cots (Cots Codina), Jordi Espelt (Escorces Espelt), Montse Vilalta (Estació de Servei Vilalta), Maria Pedrosa (Mainada), Rafael Clusellas (Innover), M. Àngels Simón (Assegurances Simón), Josep Tristany (Ingenia).

dscf3463

El President de l’Associació, Ramon Vilajosana, dóna la benvinguda a tots els assistents i els agraeix l’assistència. Explica que totes les assemblees són especials però aquesta ho és especialment per que durant l’acte d’avui es farà una renovació important de la Junta de l’associació. En no optar a seguir en el càrrec dóna les gràcies pel suport rebut pels membres de la Junta (especialment a Artur Boix i Jesús Ratera per la llarga trajectòria en l’AEC, des dels seus inicis a l’any 1991) així com per tots els socis durant el seu mandat i desitja que la nova Junta pugui treballar amb l’harmonia que hi ha hagut tots aquest anys.

Seguidament dóna pas al següent punt de l’ordre del dia que és la lectura i aprovació de l’acta de l’Assemblea 2015. Tot seguit l’Artur Boix llegeix l’acta i els assistents la donen per aprovada per unanimitat.

A continuació en Ramon Vilajosana exposa les accions fetes durant el 2016 (s’adjunta presentació).

dscf3466

Tot seguit l’Artur explica el balanç i el compte de resultats, que s’aproven per unanimitat.

En el punt de l’ordre del dia en que es proposen accions per fer l’any 2017, en Ramon Vilajosana creu que la junta sortint no pot fer aquesta tasca i que serà la nova junta qui faci una proposició ajustada al seu tarannà. (trobareu el pressupost en el power point de les accions fetes 2016)

El President comenta que no obstant no haver-hi un Pla d’activitats aprovat posa a consideració de l’Assemblea un pressupost per al 2017 en la mateixa línia del darrer any. Si la nova Junta  creu oportú de canviar-lo substancialment caldrà proposar-ne un de nou en assemblea extraordinària.

En el següent punt de l’ordre del dia, el President explica que després d’haver-se obert el període de candidatures per formar part de la Junta Directiva, s’han rebut les següents: Xavi Jané (Aira), Josep Garcia (Elèctrica de Guixés), Javier Martin (Vilar Rural), Josep Munt (Gestió d’obres i serveis), Jordi Espelt (Escorces Espelt), M. Àngels Rial (Semen Cardona), Josep Manel (Instal·lacions Garmi), Albert Roselló (Pintures Roselló), Abel Cots (Cots Codina), Josep Tristany (Ingenia). Tots queden nomenats membres de la Junta Directiva i en el termini de 15 dies caldrà que es reuneixin per tal de decidir els càrrecs de President, Secretari i Tresorer.

El President felicita a la nova Junta Directiva i els anima a fer més gran l’associació.

En el punt de l’ordre del dia de l’elecció de les empreses candidates als premis Eloi de Navel, es queda que s’enviarà la llista del socis a tots els socis perquè votin fins a 5 candidats cadascú, la setmana que ve.

Seguidament es dóna pas a la Glòria Domínguez, directora de l’Agència i la Laura Ibànyez tècnica d’empresa. En aquests moment ens acompanyen també l’Alcalde de Cardona Ferran Estruch, Alcalde de Solsona David Rodriguez, Josep Tristany i Lluís Xavier, regidors de promoció econòmica dels seus respectius Ajuntaments i representants de l’Associació d’Empresaris pel Solsonès. La Glòria i la Laura ens expliquen les accions que ha fet l’Agència en el 2016 i també les accions que estan previstes per al 2017, la Laura fa una crida a tots els empresaris per anar-los a conèixer i diu que en el transcurs del sopar els contactarà per agendar-ne les visites.

dscf3476  dscf3472

Ramon Vilajosana  dóna per acabada l’assemblea i dóna les gràcies a tots els assistents per la seva assistència.

I no havent-hi més assumptes a tractar, s’aixeca la sessió, de la qual com a secretària estenc la present acta.

 

 

El secretari                                          El president

Artur Boix                                             Ramon Vilajosana

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s