Home

 

Cafès Gener i Compact Habit són els premiats en la 3a Edició dels Premis Eloi de Navel

Els premis Eloi de Navel en les seves dues categories, Trajectòria  i Innovació i creixement, són un reconeixement a les empreses del nostre municipi que han destacat en la seva influència sobre l’economia local i a aquelles que, per la seva innovació actual, estan treballant per aconseguir-ho. Enguany hi ha hagut una modificació en les bases del premi a la Trajectòria. S’ha donat una major rellevància a les empreses, ja que la mateixa associació ha proposat les candidatures a través dels seus socis. En aquesta ocasió han estat Cafés Gener, Cots Codina, Ercros, Vidmar i Tallers Tort.

Durant el transcurs del Sopar anual de l’AEC, on els protagonistes han estat les empreses i les persones que hi treballen, es va viure il·lusió, optimisme i bones vibracions.

Eloi de Navel_III_03

la Benvinguda a l’Acte va anar a càrrec de Núria Sala, secretària de l’AEC, que va donar les gràcies a l’esforç que fan les empreses en el seu treball i va remarcar que aquest sopar és un acte de suport als empresaris que rebran el guardó i també a tots els empresaris de Cardona.

Eloi de Navel_III_07

Durant l’acte, conduït per Dani Sala, es va dur a terme una taula rodona on el tema principal va ser l’Agència de desenvolupament Cardona-Solsona. Que pot aportar l’Agència a les empreses i les empreses a l’Agència.

Els membres que formaran la taula seran, Regidor promoció Econòmica Ajuntament de Cardona, Josep Tristany, Regidor promoció Econòmica Ajuntament de Solsona, Lluis Xavier González, President de l’AEC, Ramon Vilajosana, President AES, Miquel À. Montaner, Gerent de l’agència Glòria Domínguez i Santi López, col·laborador i amic.

Eloi de Navel_III_15

 

Amb el cafè a taula, es va prosseguir amb l’entrega de premis, Josep Tristany, regidor de promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cardona, va ser l’encarregat de donar el veredicto al Premi a la Trajectòria. Mercé Orriols, directora de “La Caixa” fou l’encarregada de lliurar el premi.

Eloi de Navel_III_25

 

 

Cafès Gener guanyadora del premi a la Trajectòria. Empresa creada el 1950 per Josep Gener com a activitat complementària al negoci ramader, va tenir un creixement petit però estable al llarg de tot el segle i va limitar la seva activitat a nivell comarcal i provincial. Amb la creació del polígon La Cort l’any 1999, s’hi va traslladar  l’activitat i es va anar millorant i automatitzant tot el procés productiu. Amb això, es va iniciar un període de creixement més important, basat en la reinversió constant i, amb l’adquisició de noves línies de fabricació es van anar ampliant i diversificant els diferents processos productius. Actualment el seu abast comercial arriba a tota la península i part d’Europa.

https://www.youtube.com/watch?v=mc7aYRfyf_Q

 

Pel que fa a l’entrega del Premi a la Innovació i creixement, l’encarregat de dir el veredicte va ser Esteve Pintó, President de PIMEC de la Catalunya central. Els guardonats van ser Compac Habit. Va entregar el guardó el President de l’AEC, Ramon Vilajosana.

Eloi de Navel_III_32

Compact Habit, guanyadora del Premi a la Innovació i el creixement, treballa un sistema d’edificació modular integral industrialitzada orientat cap a la millora de la construcció respecte a la qualitat i el temps d’execució. Aquest aporta un gran canvi en la manera actual de construir, cosa que permet una evolució tècnica que dóna multitud de possibles variants en funció de les necessitats del mercat.

https://www.youtube.com/watch?v=TMFnu4jL19E

Eloi de Navel_III_35

L’Alcalde de Cardona, Ferran Estruch, va cloure l’acte conjuntament amb l’Alcalde de Solsona i van donar tot el seu suport a la col·laboració que estem vivint ambdós municipis.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s