Home

Presentacio_Cardona_Ramon

Les quatre entitats impulsores de l’Agència compartim una visió i una filosofia de treball que té com a eixos  principals:

 

Preocupació tant pel creixement econòmic del territori com per la qualitat de vida dels habitants.

Necessitat de planificació estratègica.

Professionalització del desenvolupament local.

Realització participada a través de models de cooperació que incloguin tant actors públics com privats.

 

 

La professionalització del desenvolupament local ha estat una aposta clara d’aquest projecte en el qual els empresaris hem volgut incidir molt. Els processos de selecció del personal han estat molt exigents i pensem que tenim un equip de professionals d’alta vàlua que farà que el projecte reïxi.

 

Els empresaris sempre mirem amb recel la creació d’estructures des de l’Administració. Volem ressaltar, en aquest sentit, que l’Agència NO engruixeix l’estructura. Un dels seus punts forts és que la creació d’aquest equip es basa sobretot en una reorganització del personal d’ambdós municipis. De les 9 persones que treballen a l’agència, només una, la directora (que ha finançat el SOC) és un lloc de treball nou. Tots els altres han modificat les seves funcions, però ja hi eren.

 

A partir d’ara treballaran conjuntament, millorant l’eficiència. De fet és un model més actual i optimitzat que haurà de fer una gestió i resoldre  problemes que difícilment s’haguessin pogut preveure uns anys enrere, però que ara són imperatius.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s