Home

eloi de navel

L’Associació d’Empresaris de Cardona (AEC) ja té a punt la tercera edició dels Premis Eloi de Navel, uns guardons que distingeixen la tasca de les empreses cardonines i les persones que les formen per la seva contribució a la dinamització econòmica de la vila, al foment de l’ocupació laboral i al desenvolupament de la innovació.

Com en les dues edicions precedents, els Premis Eloi de Navel consten de dues categories, una dedicada a la Trajectòria Empresarial i l’altra a la Innovació i el Creixement. Per optar als guardons cal que l’empresa estigui ubicada a Cardona i sigui membre de l’AEC, que agrupa més d’un centenar d’empreses cardonines.

Com a novetat de l’edició d’enguany els socis de l’AEC, han seleccionat les cinc empreses candidates a optar al premi Trajectòria Professional. Les cinc empreses escollides són: Cafès Gener, Cots Codina, Ercros, Vidmar i Tallers Tort. Pel que fa al premi Innovació i Creixement la data límit per presentar candidatura serà el proper 23 de gener de 2015. En totes dues categories serà el jurat l’encarregat de decidir el guanyador final.

L’acte de lliurament dels Premis Eloi de Navel 2015 se celebrarà el dijous 19 de febrer en el transcurs del sopar anual que celebra l’AEC. Amb aquesta iniciativa, l’Associació d’Empresaris de Cardona, amb la col.laboració de l’Ajuntament cardoní, volen reconèixer l’esforç, la constància i la capacitat d’adaptació i superació diària del teixit productiu de la vila i la seva contribució al desenvolupament econòmic i social de Cardona.

En el següent enllaç podreu trobar més informació sobre els premis i les bases de participació: http://www.premiseloidenavel.cat

Aquests guardons prenen el nom del mercader cardoní Eloi de Navel, que va desenvolupar una intensa activitat econòmica dedicada al comerç del safrà a finals del segle XIV i principis del XV. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s