Home

IMG_2113 IMG_2116 IMG_2156Més de 100 persones van assistir divendres passat a la primera sessió de treball del Pla estratègic de Cardona. La jornada donava a el tret de sortida al procés de redacció del què ha de ser el full de ruta pel desenvolupament del municipi en els propers anys i va comptar amb un alta participació de la societat civil cardonina.
L’inici del procés de redacció del Pla va generar una considerable expectació, un fet que, segons l’alcalde Ferran Estruch “demostra l’alt grau de compromís de la societat cardonina amb el futur del poble i de la seva gent”. L’alcalde va encoratjar els cardonins a treballar “plegats” pel futur de Cardona i es va mostrar convençut que el Pla estratègic serà una gran oportunitat de desenvolupament per la  vila. A la jornada hi van assistir també el tinent d’alcalde, Josep Tristany, les regidores Aida Molner i Maite Barrera, Cloti Farràs i Jordi Casas i l’alcalde de Solsona, David Rodríguez i el regidor de Promoció Econòmica, Lluís Xavier Gonzàlez.

La sessió va ser dirigida pel coach Santi López, responsable del Pla estratègic de Cardona, que va agrupar els participants per sectors professionals com el col.lectiu d’empresaris, l’àmbit sociosociosanitari, la comunitat educativa, les associacions de veïns, els  estudiants o el personal de l’administració i la classe política. Cada grup de treball va debatre i fixar les línies bàsiques que consideraven claus pel futur de la vila.

La sessió va finalitzar amb la posada en comú de totes les idees sorgides dels grups de treball i, a continuació, es van fixar les línies bàsiques del Pla. En els proper mesos cada grup de treball haurà d’anar desenvolupant, a partir de propostes concretes d’actuacions les línies bàsiques del Pla. Al final de la sessió va actuar el cantant manresà Nacho Tarrés, del grup Gossos. Per a més informació sobre el Pla estratègic de Cardona podeu visitar la web: http://cardonaplaestrategic.cat/actualitat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s