Home

muntatge2

Divendres dia 8 de novembre es va celebrar una xerrada sobre nous models de desenvolupament econòmic basats en la col·laboració del sector públic i la iniciativa privada. La xerrada es va encapçalar per Santi Lopez, que ens va explicar com es portaria a terme tècnicament el Pla de desenvolupament de Cardona i seguidament va parlar en Mateo Hernando, responsable de Programes de Desenvolupament Local del Servei d’Ocupació de Catalunya, que ens va explicar casos d’èxit i casos de no èxit.

Valentí Farràs va intervenir per demanar quina és la metodologia que segueixen els casos d’èxit. En Mateo va contestar que no és la metodologia el més important si no que el territori estigui unit i s’ho cregui.

En Mateo Hernando va posar en evidència el fet que en aquesta xerrada hi hagués l’Alcalde de l’Ajuntament de Cardona i el President de l’Associació d’empresaris, dient que això era una mostra molt significativa de que a Cardona es volen fer moltes coses en aquesta línia de col·laboració Público privada.

També es va convidar a aquesta xerrada a l’Alcalde de Solsona i a l’Associació d’empresaris del Solsonès, amb qui tenim bona col·laboració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s