Home

logosJuntament amb l’Ajuntament de Cardona, l’Ajuntament de Solsona i les dues associacions d’Empresaris Cardona i Solsona, es demana un ajut per fer una pla de desenvolupament dels polígons industrials i el teixit empresarial dels dos municipis.

L’acció què es pretén dur a terme és identificar quines actuacions podem desenvolupar conjuntament per tal de reforçar, consolidar i fomentar la innovació en l’àmbit del teixit empresarial del nostre territori i poder impulsar polítiques de promoció de polígons per tal de crear sinergies i ser més eficients en el desenvolupament de les accions.

No només ser eficient a nivell públic sinó que també a nivell privat, és a dir, que el full de ruta s’elabori de forma recíproca entre tots els agents, per tant és important que es centri amb aquestes actuacions en les dos besants. L’impuls del treball i la supervisió no és nomes de les corporacions sinó de les associacions i per tant, la participació efectiva de tots als agents gràcies a la proximitat existent entre els dos municipis és totalment viable.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s