Home
pgm01

Divendres 14 de desembre, en un acte organitzat a Solsona, va tenir lloc la xerrada d’en Pau Garcia-Milà. Això donava el tret de sortida al programa “Aprendre a emprendre” creat per la fundació Junior Achievement, amb el què es fomentarà la cultura de l’emprenedoria a catorze centres educatius de la comarca del Solsonès, el mateix programa que es durà a terme a les escoles de Cardona.

L’acte central va serla xerrada del jove emprenedor, però la va fer després de la intervenció inicial de Miquel Àngel Muntaner, President d’Empresaris per al Solsonès, i de Ramon Vilajosana, representant de l’Associació d’Empresaris de Cardona. La representació de Cardona a l’acte organitzat a la ciutat veïna, també va anar de la mà de Valentí Farràs, president de Goral.

image91

L’assistència va ser d’unes 250 persones i en Pau va fer una ponència a l’alçada de les expectatives dels assitents. Tots els joves haurien de ser emprenedors com ell, però un clar símptoma de la feina que s’ha de fer en el foment de l’emprenedoria entre els joves va ser comprovar que a l’auditori de la Sala Polivalent, la mitjana d’edat superava els 30 anys.

Després del Pau, la directora de Junior Achievement Catalunya va fer la presentacióde la fundació, una organització educativa sense ànim de lucre de les més grans del món. El seu plantejament es basa en la construcció de ponts entre l’àmbit educatiu i l’empresarial a partir de la implicació d’empreses, administracions, institucions, centres educatius i alumnes. Els programes que desenvolupa ensenyen conceptes sobre el funcionament de la lliure iniciativa privada i els nous paradigmes socioeconòmics, i proporciona als alumnes les claus per esdevenir futurs emprenedors d’èxit.

– – – – – –

L’acte, va estar organitzat per Empresaris per al Solsonès i l’Associació d’Empresaris de Cardona amb la col·laboració de l’Ajuntament de Solsona, per mitjà de Solsona Co, el Consell Comarcal i el Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central.

pgm02

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s