Home

DESENVOLUPAMENT DE L’ASSEMBLEA

Parc Cultural de la Muntanya de Sal, 20:15 minuts

El President de l’Associació Abel Cots dóna la benvinguda a tots els assistents i agraeix la seva assistència. Es presenta l’estructura de la jornada:
1. Lectura i aprovació de l’acta de la sessió anterior
2. Examen i aprovació de comptes anuals
3. Resum de les actuacions dutes a terme (període 2011 – 2012)
4. Proposta d’actuacions per al 2013
5. Torn obert de preguntes i propostes

(Part dels punts estan reflexats a la presentació que es va projectar. Us la podeu descarregar aquí.)

Presentat l’ordre del dia, Artur Boix (Vicepresident de la Junta de l’AEC) es disposa a llegir l’acta de l’Assemblea 2011, l’acta no està impresa en paper i s’ha de buscar a l’ordinador, es proposa que llegirem l’acta al final de la reunió i es passa al següent punt.

IMG_2037b

A continuació, el vicepresident exposa els comptes anuals de 2011 i part de 2012. També explica el pressupost previst per a l’any 2013, punts que queden aprovats. Durant l’explicació dels comptes, fa un incís en que els cursos, una font important d’ingressos per a l’Associació, aquest any han estat menys i l’any que ve seran menys que el 2012.

IMG_2047b

Seguidament Núria Sala (Secretària de l’AEC), presenta el nou web de l’entitat (www.aecardona.com) i explica les actuacions realitzades durant el 2011 i part del 2012. També fa una proposta d’accions que s’han de dur a terme dins del 2012 i proposa els objectius del 2013. Entre aquestes propostes, Núria Sala comenta que aquest any pel sopar anual de l’Aec (que coincideix amb el sopar dels premis Eloi de Navel), la Junta va acordar que al soci se li faria pagar 10 € per sopar, perquè s’ha considerat que val més destinar els recursos econòmics (que ara s’aprimaran) a projectes considerats més prioritaris en els temps que estem. Comenta l’Artur que ha estat una decisió de la Junta però que si en qualsevol cas els socis que han assistit a l’assemblea creuen que s’hauria de fer el mateix que cada any la Junta ho reconsiderarà.

Dani Sala diu que a ell li semblaria bé que el soci es pagués tot el preu del sopar, però entre tots s’acorda que hi ha d’haver una transició i que aquest any l’entitat encara cobrirà la major part del sopar. Els socis que vinguin acompanyats hauran de pagar el sopar dels acompanyants al preu que es fixi. La Núria també comenta que els socis que s’han presentat als Premis se’ls convidarà amb 2 sopars, tothom hi està d’acord.

Presentada la feina feta i les propostes i objectius pel 2013, s’obra el torn obert de paraules.

Artur Boix (Vicepresident de la Junta de l’AEC), felicita a la Núria per la seva tasca a l’Associació, posant-hi hores de treball de forma desinteressada i renovant-ne la imatge. Felicita la seva empenta, il•lusió i ganes de fer coses, i diu que hi ha hagut un abans i un després en l’Associació. Ramon Vilajosana (membre de la Junta de l’AEC) diu que tot això és cert i la felicita també per fer cartells, canvi de la imatge de l’Associació, logos i pàgines web, i tot això sense cap cost.

L’Abel recorda que l’any vinent tocarà renovar la junta.

Foment/Pimec, Artur Boix explica que l’any 90 quan ens vam afiliar amb foment hi havia molt bona relació però van passant els anys i aquesta relació va disminuint. Foment és una organització destinada sobre tot a la gran empresa, i ara ens plantegem l’opció de afiliar-nos a Pimec, perquè està al territori, per proximitat, perquè defensen exactament el mateix que nosaltres, i perquè està més orientada a la petita empresa, com les nostres. S’acorda que mirarem el cost que té Pimec i els serveis que ens donen, i valorarem si ens hi donem d’alta. També decidirem més endavant si ens quedem amb Foment, cosa que estarà en funció dels costos que tinguem.

Fibra Òptica. Es comenta que des de l’Ajuntament i a petició de l’AEC s’ha demanat un pla de viabilitat per portar la Fibra òptica a Cardona. Algú dels presents assegura que la fibra òptica ja arriba a Cardona, però que no està feta la xarxa de distribució, però que una comercial de Movistar ha dit que pel febrer’13 hi haurà fibra òptica a Cardona. L’Abel diu que es molt important que sigui aviat perquè hi ha una empresa que està valorant marxar de Cardona per aquest motiu. Ramon Vilajosana apunta que seria bo que des de l’AEC es plantegi a l’Ajuntament de fer una carta a Telefònica expressant el tema d’aquesta empresa i demanant quina previsió oficial tenen de portar la FO.

Ramon Vilajosana comenta que ens hem quedat sense 3G de cobertura de mòbils a la banda nord del poble. L’Associació hauria de fer una carta a Movistar reclamant que restableixin el servei.

Com a últim apunt i perquè ja és molt tard i no ens dona temps de llegir l’acta, s’acorda que tothom se la llegirà perquè està penjada a la pàgina web de l’Associació i si ningú diu res en una setmana es donarà per aprovada.
L’Assemblea ha estat molt participativa, es dóna gràcies als assistents i se’ls anima a que vagin fent aportacions a l’entitat.

I no havent-hi més assumptes a tractar, s’aixeca la sessió, de la qual com a secretària de la Junta de l’AEC estenc la present acta.

Secretària
Núria Sala

ASSISTENTS:
Ramon Miralles (Agrojardineria Mujal), Joan Simon (Cal Clari), Josep Maria Vilalta (Estació de Servei Vilalta), Jordi Molner (Impremta Jordi), Josep M. Solé (Torre d’en Bofill), Damià Foraster (Foraster), Jordi Serra (Biofar), Andrés Migueles (Premica), Dani Sala (E2S), Josep M. (Construccions Monell Jordana), Quirze Barcons (Tallers Miralles), Josep Badia (Llarg), Josep Tristany (Ingenia), Ramon Vilajosana (Pinallet), Abel Cots (Construccions Cots Codina), Artur Boix (Alfic), Núria Sala (E2S), Jesús Ratera (Caberset), Montse Riu (administració).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s